Technische Unie

Marianne Vreeswijk, projectleider afdeling Business Development: “Deze samenwerking geeft klanten kwaliteit en vertrouwen”

 

Dit was de vraag van Technische Unie

“De afdeling Business Development werkt nauw samen met andere afdelingen binnen Technische Unie. Een nieuwe dienstverlening die we op die manier ontwikkelden, is de verhuur van perstangen in onze servicecentra. Om de haalbaarheid hiervan te onderzoeken, zijn we in vier vestigingen (Groningen, Zwolle, Rotterdam Spaanse Polder en Utrecht) gestart met een pilot. We vroegen Subito Services om hierover mee te denken.”

Dit was de oplossing van Subito Services

“De pilot wordt in december afgerond en daarna breiden we de dienstverlening uit naar onze overige vestigingen. Subito Services registreert, nummert, graveert en kalibreert nu alle perstangen. Kortom: ze regelen het beheer van onze verhuur. Voor het registreren gebruiken ze de webapplicatie Gereedschapbeheer.nl. Subito Services kent dit systeem goed en daardoor kunnen ze samen met onze collega’s meedenken over efficiëntere handelingen om zo tijd te besparen voor andere werkzaamheden.”

En verder…

“Momenteel wordt een aantal servicecentra omgebouwd. Subito Uitzendbureau heeft hiervoor een team samengesteld dat nu dedicated voor ons aan het werk is. Ook vragen we Subito Services soms om mee te denken over arbeidsmiddelen bij het uitzetten van een tender of bij een specifieke vraag van een klant.”

Dit heeft het Technische Unie opgeleverd

“Door de samenwerking met Subito Services hebben we kennis in huis gehaald die we zelf niet hebben. En dat is nodig: de Nederlandse wetgeving is enorm streng, strenger dan waar ook ter wereld. Doordat Subito Services het materiaal beheert en up-to-date houdt, weten wij zeker dat de kwaliteit van onze tangen goed is!”

Meer weten?

Wil je weten wat Subito Services voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons en we nemen direct contact op!

Contact