BAM

Mees Hazeleger, voormalig Manager Realisatie regio Noordwest (thans werkzaam bij Heijmans): “De besparing door Subito Services loopt in de tienduizenden euro’s ”.

 

Dit was de vraag van BAM

“Onze eigen materieeldienst bleek niet goed aan te sluiten bij de behoefte om klein materieel – zoals trappen, steigers, boormachines en technisch gereedschap – snel dáár te krijgen waar nodig. Bovendien hadden we van oudsher een uitdaging om de ISO certificering voor gereedschapsbeheer te krijgen en te houden.”
 

Dit was de oplossing van Subito Services

“Omdat Subito Services snel en daadkrachtig is, konden zij de opslag en transport van ons klein materieel uitstekend regelen. Daarnaast zijn we samen gaan zoeken naar een softwaresysteem voor inzicht in de status van al ons gereedschap. Door deze tool werd alles ook inzichtelijk voor de auditor. Vanaf dat moment is Subito Services ons gereedschap gaan beheren.”
 

En verder…

“Bij het registreren kwam allerlei gereedschap tevoorschijn waarvan wij het bestaan niet wisten. Door grip op die wildgroei kregen we de investeringswaarde naar beneden. Subito Services dacht ook mee over een betere bewustwording ten aanzien van gereedschapskosten en kwam met een creatieve oplossing in de vorm van een soort ‘leaseconstructie’. Daarnaast namen zij de inkoop van de werkkleding over van de regio: kostentechnisch vele malen interessanter. En tenslotte hebben ze altijd meegedacht over logistieke oplossingen en het inzetten van helpende handen bij bijvoorbeeld schoonmaak, vervoer en assembleren.”
 

Dit heeft het BAM opgeleverd

“De werkwijze van Subito Services stuitte eerst op weerstand, maar uiteindelijk zijn ze onderdeel van ons proces geworden. Aanvankelijk bespaarden we 20 tot 25% van onze kosten. Later nam dat af, maar het is evengoed nog steeds een bedrag met vier nullen.”
 

Meer weten?

Wil je weten wat Subito Services voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons en we nemen direct contact op!

Contact