Fardem Packaging

Onne Mellenbergh, hoofd technische dienst: “Veilig en gekeurd materiaal, daar hebben we straks geen omkijken meer naar”.

 

Dit was de vraag van Fardem Packaging

“Ieder jaar dient al ons elektrisch handgereedschap plus onze trappen en ladders gekeurd te worden in het kader van onze certificering. Zelf doen is geen optie: we hebben de kennis niet in huis en houden ons liever bezig met waar we goed in zijn. Daarmee hebben we het al druk genoeg. We hadden een externe partij die de keuringen voor ons verzorgde. Deze mensen gaven netjes aan welk gereedschap goed- en afgekeurd was, maar niet meer dan dat. Wij waren op zoek naar een bedrijf die ook het traject daarna zou kunnen oppakken en ons daarin volledig zou kunnen ontzorgen.”

Dit was de oplossing van Subito Services

“Al het materiaal en gereedschap wat we hebben, staat nu overzichtelijk in een online tool. We zien precies wat er is goedgekeurd en wat er vervangen of gerepareerd moet worden. Wat het traject daarna betreft: kennelijk waren de wederzijdse verwachtingen hierover aanvankelijk niet helemaal duidelijk. Dan bestelde Subito Services bijvoorbeeld een partij nieuwe trappen die bij ons magazijn werd afgeleverd, maar moesten wij alsnog zelf alles checken en inboeken. Dat was de bedoeling niet. Alles is nu goed doorgesproken en we gaan er vanuit dat dit proces voortaan zó gaat lopen dat wij er geen omkijken meer naar hebben.”

Dit heeft het Fardem Packaging opgeleverd

“Bij keuringen heb je te maken met een wirwar aan normen en regeltjes. Het is heel fijn dat wij ons daar niet in hoeven te verdiepen en dat iemand ons die zorg uit handen neemt. Iemand die bovendien alle praktische zaken, zoals stickeren en labellen, verzorgt en zich met de benodigde rapportages bezighoudt. Als alles straks werkt zoals we hopen, wordt dit allemaal voor ons geregeld en kunnen we erop vertrouwen dat het goed gebeurt.”

Meer weten?

Wil je weten wat Subito Services voor jouw bedrijf kan betekenen? Bel of mail ons en we nemen direct contact op!

Contact